Закупете нашият продукт “SUCCSESS – Фирми”

 

Нашият продукт “SUCCSESS – Фирми” е един мощен инструмент за управление на фирмата. Вие имате постоянна връзка с всичките ви служители, независимо колко е голяма фирмата и отдалечеността на нейните филиали. Сайта може да се използва както от обикновен компютър, така и от лаптоп, таблет или мобилен телефон.

Сайтa ще бъде само ваш и само хората от вашата фирма ще имат достъп до него. Разбира се, по ваше усмотрение, вие винаги можете да отворите сайта към света и да го направите обществен. Линковете към външните социални мрежи могат да бъдат включени или изключени, или премахнати от вашия сайт.

14аЧрез системата за комуникация, в т. ч. и системата за възлагане и отчитане на задачи (т. нар. “Тикет система”) ще можете да изпращате лични съобщения, видими само от съответния служител, вкл. и чрез смс. Но също може да изпращате и съобщения до даден отдел във фирмата, група или до цялата фирма едновременно. Съществува и обратна връзка: ще може да видите кой и кога е прочел съобщението. Добавена е възможност служителят да напише доклад (в специално поле под поставената задача) как е изпълнил заповедта или да поиска (и да получи) допълнителни указания. Поставените от вас задачи се подреждат в строен списък: под всяка задача се пази отчетът и евентуалната кореспонденция, водена във връзка с нейното изпълнение: по часове, дати, години, служители или отдели. Бутони за приоритета на задачите, за нейното изпълнение и пр.; интерфейс за създаване и съхранение на указания за многократно повтарящи се задачи – повторното възлагане става само с едно натискане на бутон.

14аСлужителите ви се научават да работят като един сплотен екип. Всеки един, по всяко време може да потърси помощ от колегите от отдела (или от цялата фирма) как да реши даден проблем. Начинът на решение се записва в специална картотека на отдела с фирменото ноу-хау. Във вашата фирма проблемите вече ще се решават бързо и ефективно – моля, разгледайте страницата “Как да…”

14аС нашия продукт “SUCCSESS – Фирми” вие ще отключите скритият потенциал във вашия екип! Освен за комуникация, свързана с решение и изпълнение на поставени от ръководството задачи, продукта функционира и като инструмент за социално свързване и създаване на трайни приятелства между членовете на екипа. Ефекта е уникален – все едно сте закачили ракета за фирмената ви програма за тиймбилдинг! Научно е доказано, че когато служителите в дадена фирма изградят приятелски връзки помежду си, дори заплатите във фирмата да са малко по-ниски,текучеството във фирмата рязко намалява. Причината е елементарна: ходиш на работа не за да видиш колегите: ходиш на работа за да видиш приятелите си!

Ние ще доставим успех във вашата фирма!
Ние ще доставим успех във вашата фирма!

Тиймбилдинг. Нашият продукт е доказано най-добрия инструмент да се изгради здрав и задружен екип във фирмата. Служителите са поставени във вече позната (от Facebook) среда и им са предоставени редица допълнителни инструменти (фирмено ноу-хау, линкове за бърза комуникация и пр.) за да решат възникналия проблем. 

14аЗабелязване и поощрение за изрядните служители. Хората, които влагат старание и всеотдайност в ежедневната си работа ще бъдат забелязвани и вече ще могат да получат признание за своя принос. Чрез секциите “Служител на месеца”, “Отдел на месеца” и пр. ръководството на фирмата ще може да изкаже своята благодарност публично, пред целия екип.

  14аИзключителна достъпност на продукта! Цената на продукта “SUCCSESS – Фирми” е адаптирана за българския пазар: само 350 лв. на година! В цената влиза всичко: сайта със социалната мрежа плюс сайта с фирмения онлайн магазин. В цената е включена целогодишната гаранция и поддръжка, в т.ч. и обучението на администратора. 

Добрата новина е, че вложените за покупката средства много бързо ще се възвърнат и ще започнат да носят една добра годишна печалба – една част от вече раздадените от вас заплати ще започнат да се връщат обратно във фирмата.

Да, вие ще печелите от нашия продукт! 

Ще печелите от показващите се в сайта реклами, плюс 10% от всички закупени от Вашите служители продукти от поддържания от нас онлайн магазин (в който ще има и всички продукти, както напр. в www.emag.bg, от където вашите хора, така или иначе, пазаруват). Имаме и други приятни (и много полезни за фирмата!) изненади, за които с удоволствие ще информираме при една евентуална среща.

Ние – хората от отдел “SUCCSESS – Фирми” сме специалисти в нашата област и постоянно ще следим и ще внедряваме във вашия фирмен Фейсбук всички новости от този тип тиймбилдинг – най-ефективният, създаден до момента! Избирайки нас вие ще се сдобиете с целогодишната подкрепа на отбор от Оксфордски възпитаници, в който има не само блестящи програмисти, но основно специалисти, които разбират и знаят как се изгражда (и се задържа) здрав екип във фирмата, как се управлява и какви инструменти са нужни за подобряване на ефективността на екипа.

Ние държим ръка на пулса на всички световни новости в областта на управлението на фирмата, някои от които са дори изобретения на нашата фирма – London T Expert Ltd. Всичко, всеки един доказал се че работи инструмент (който има потенциала да помогне във фирмата ви) може да бъде вграден във вашия сайт, без допълнително доплащане – цената на актуализациите е включена в годишната такса от 350 лв.

Избирайки нашия продукт “SUCCSESS – Фирми” вие правите една решителна стъпка за подсигуряване бъдещето на вашата фирма, абонирайки се за най-новото, най-интересното и най-ефективното в сплотяването и управлението на фирмения екип!

Благодарим за любезното внимание!

Ваши:

Екипът на “SUCCESS” продукти

тел.: 0876-63-93-28

350 лв.

Към лентата с инструменти