Помощ

.
1. Когато натиснете върху НАЧАЛО виждате всички публикации, всичко, което се случва между потребителите. Вие сте добре дошли също да споделите нещо с останалите.
2. Новини, снимки, интересни случки, съобщения и др. може да видите във всяка от обособените групи – натиснете върху ИНИЦИАТИВИ & ГРУПИ
За да публикувате в дадена група първо трябва да натиснете върху името на групата и после да натиснете върху бутона Присъединете се към групата. Ще излезе съобщение, че сте приети в групата: оттук-нататък ще можете да публикувате свободно в тази група.
3. За да видите какви съобщения и известия имате: задръжте мишката върху синьото кръгче, в което има изписано число. Намира се най-горе, в дясно на екрана, точно до вашето име. За да ги прочете – просто натиснете върху кръгчето.
4. За да качите нова или да смените снимката си на профила: първо натиснете върху вашето име. Ще го намерите горе, в ляво, под секцията за търсене. Ще се отвори вашата лична страница в сайта. Натиснете върху Профил и после – върху Смяна на снимката. От същото място можете да смените и картинката зад снимката: за целта натиснете върху Change Cover Image.
5. За да питате другите за нещо (и да получите помощ от тях), което искате да научите, натиснете върху НАЧАЛО и задайте въпроса си.
6. Сръчкване. Когато сте писали нещо на ваш приятел, но той дълго време не отговаря – тогава можете да го сръчкате от бутона Poke под снимката на неговия профил.
7. За да коментирате дадена публикация: натиснете върху бутона Comment.
8. За да качите снимки или видео: натиснете веднъж върху полето за писане – ще се появи иконка на фотоапаратче. Натиснете върху иконката и изберете файла от вашия компютър. Най-накрая натиснете върху Публикувай.
.
* * *
Този сайт е подарък за хората от фирмата. Надяваме се чрез него да се създадат много нови приятелства, да се родят нови, полезни за общността инициативи. Съвсем скоро целият сайт ще бъде само на български. Ще се подобри дизайна на бутоните, ще бъдат добавени много нови функционалности, които ги няма другаде.
Към лентата с инструменти